Wild symboler i Online spilleautomater

I dag er det utenkelig å tenke på online spilleautomater som ikke har et wild symbol. Wild symboler erstatter andre symboler, og dermed bidra til å lage vinnerkombinasjoner. Men wild symboler har mange flere egenskaper som legger spenning til online spilleautomater. Noen av disse egenskapene er omtalt i denne artikkelen. Det må bemerkes at i hver spilleautomat wild symbol ikke ville ha alle egenskapene som er beskrevet.

I de fleste online spilleautomater wild symbol er det viktigste for temaet for spilleautomat. Det tilbyr linjer utbetalinger akkurat som alle andre symboler. Vanligvis wild symbol tilbyr de største utbetalingene. I mange spill wild symbol fungerer som en multiplikator. Når dette symbolet brukes i en vinnende kombinasjon da de vanlige utbetalinger gitt i utbetalingstabellen multipliseres med den angitte multiplikator. Vanligvis multiplikatoren er fast og er oppgitt i tabellen utbetalingen eller i spillereglene. I noen innovative online spille multiplikatoren avhenger av antall wild symboler som brukes i den vinnende kombinasjon. I slike tilfeller utbetalingene kan være veldig store.

online spilleautomater

Den stablet Wild-symbolet er en spesiell type wild symbol. I dette tilfellet wild symbol ikke vises enkeltvis på et hjul, men i stabler på to eller tre. Når det vises i en stabel av tre hele hjulet består av wild symboler. Dette øker enormt utbetalingen potensial, særlig hvis stabelen vises i det første hjulet. Summer Holiday fra Microgaming er en populær spilleautomat som har jokere. Summer Holiday er en 100 gevinstlinjer spill som har fire rader på hjulene og dermed stabler kan være av fire wilds.

En lignende spesiell form for vill symbol er det ekspanderende wild. I stablet vilt der er tre forskjellige wild symboler på hjul. Men i den ekspanderende wild symbol wild symbol utvides til å okkupere hele hjulet. Effekten på beregning av utbetalingene er den samme, men den visuelle effekten er helt annerledes. Bruke dataanimasjon den lille symbolet vokser å okkupere hele hjulet. Samba Nights fra Cryptologic har en ekspanderende wild symbol. Danseren symbolet viser vanligvis bare ansiktet. Men når den utvider den fulle lengden figuren av danseren er sett gyrating vilt.

Eksploderende wilds er ennå en annen type vilt symbol. Etter at hjulene kommer til å hvile en hendelse finner sted og noen symboler er tilfeldig endret til wild symboler. Utbetalingene blir så beregnet. En av de første spilleautomater å ha denne funksjonen var Call of Duty 4 fra Cryptologic. I dette spillet tilfeldig en soldat ville vises på hjulene og utløse en eksplosiv. Etter røyken avgjort spilleren ville finne noen normale symboler endret til wild symboler. Derav navnet eksploderende wilds ble skapt. Endring av normale tegn til wilds trenger ikke alltid skje så voldsomt . Nylig Vegas Technology lansert en spilleautomat som heter Butterflies. I dette spillet når Pupa symbolet vises på det første hjulet en sommerfugl kommer fra puppe og tilfeldig flits til andre symboler konvertere dem til wilds.