Bankrollen Management i norgesautomaten på nett

Norgesautomaten på nett har ingenting ved hjelp av dyktighet og derfor er det ingen strategi involvert i selve spillingen av spillet. Men bankroll management er avgjørende for å spille online spilleautomater-spill fordi klok forvaltning gjør det mulig for spillerne å få flere kamper i. Forvaltning strategier avhenge av to faktorer. Den ene er om spilleren er en stor rull eller en lav valse og den andre er om spilleren er en risiko taker eller en konservativ. Ulike bankroll forvaltningsstrategier har blitt formulert for de ulike omstendigheter.

Den enkle strategi har blitt utviklet for spillere som er lave valser men risikotakere. De ønsker høyere gevinster og er villig til å risikere sine små bankrolls. Under denne strategien hvis spilleren mottar en utbetaling på noen spin han satser maksimalt mynter i neste spinn. Hvis han ikke får en utbetaling på noen Norgesautomaten spin gratis da han reduserer sin neste innsats med en mynt. Denne bankroll forvaltningsstrategi gjør at spilleren kan tjene penger på å vinne streker.

Den opp trinnene norgesautomaten på nett strategi har blitt utviklet for spillere som er lave valser og er konservative spillere. Under denne strategien hvis spilleren mottar en utbetaling på noen spin han øker er å satse med en mynt i neste spinn. Hvis han ikke får en utbetaling på noen spin da han reduserer sin neste innsats med en mynt. Selv om spilleren er ikke i stand til å ta veldig mye nytte av å vinne streker han er i stand til å strekke sin bankroll videre.

norgesautomaten på nett

Den 3-stjerners strategi kan tilpasses både enkle og opp trappen strategi. Utgangspunktet er at det krever mer enn én seier for å lage en seiersrekke og mer enn ett tap å gjøre en losing streak. Derfor odss i antall mynter som satses er laget bare på tre påfølgende seire eller tre påfølgende tap. Ellers spilleren fortsetter å satse det eksisterende antall mynter. Endringene kan gjøres så lagt ut på Enkelt strategi hvis spilleren er en risiko taker eller som legges ut i opp trinnene Strategy hvis spilleren er en konservativ spiller.

Så er det spillere som ikke tror på tape eller vinne striper. De satte opp et mønster av satser og følge den, uavhengig av utfallet av hvert spinn. Denne norgesautomaten på nett spill strategien gratis er kjent som Patterns strategi. Et mønster har to komponenter. Det ene er det totale antall mynter i et mønster sekvensen. Storspillere vil ha flere mynter og lave valser vil ha færre mynter. Den andre komponenten er andelen av innsatser med høyeste mynter. Risikotakere vil ha flere veddemål med høyeste mynter i sitt mønster, mens konservative spillere vil ha noen innsatser med høyeste mynter i sitt mønster.